ERROR in Query

Topics: Need help
Mar 12, 2010 at 2:42 AM

Hi
First off thanx for your work! I keep getting an error which seems to be related to the Query proerty in the webpart file.
String in property:
<property name="Query" type="string">&lt;Where&gt;&lt;Eq&gt;&lt;FieldRef Name='Title' /&gt;&lt;Value Type='Text'&gt;Value&lt;/Value&gt;&lt;/Eq&gt;&lt;/Where&gt;</property>
Error message when displaying webpart:
ERROR in Query!ValueSystem.ArgumentOutOfRangeException: Specified argument was out of the range of valid values. at Microsoft.SharePoint.SPListItemCollection.get_Item(Int32 iIndex) at KhaledWebparts.MediaPlayerWebpart.RenderWebPart(HtmlTextWriter output)

Any assistance would be greatly appreciated.

Coordinator
Mar 12, 2010 at 8:44 PM
Edited Oct 13, 2011 at 11:28 AM

Hi,
Thanks for downloading my webpart!

Could you please provide me with a screenshot of the list you created in steps 17-28 and a screenshot of the list settings page showing all the columns (on the list, click settings -> list settings)?

Thanks,

Mar 16, 2010 at 9:27 PM
ERROR in Query!ValueSystem.ArgumentOutOfRangeException: Specified argument was out of the range of valid values. at Microsoft.SharePoint.SPListItemCollection.get_Item(Int32 iIndex) at KhaledWebparts.MediaPlayerWebpart.RenderWebPart(HtmlTextWriter output)
Jul 21, 2010 at 4:19 PM

I'm having exactly the same issue after following the install instructions.

Did this get solved?

Coordinator
Jul 21, 2010 at 5:04 PM
Edited Oct 13, 2011 at 11:28 AM

Hi,

I am the developer of this web part, to help you resolve your problem, I would require you to provide me the following:

  • The contents of your .webpart/.dwp file (The one you uploaded in step 43)
  • A screenshot of the list (the one you provided in step 40)
  • A screenshot of the list settings page of the list (On list click Settings -> List settings), showing all the columns

You can use http://imageshack.us/ to upload your screenshots.

Thanks,

Jul 23, 2010 at 1:12 PM
Thanks for the reply, info requested is below.
<webParts>
  <webPart xmlns="http://schemas.microsoft.com/WebPart/v3">
    <metaData>
      <type name="KhaledWebparts.MediaPlayerWebpart, MediaPlayerWebpart, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=7e91954d53dba15b" />
      <importErrorMessage>Cannot import this Web Part.</importErrorMessage>
    </metaData>
    <data>
      <properties>
        <property name="Listnamefieldval" type="string" />
        <property name="HelpMode" type="helpmode">Modeless</property>
        <property name="Desc" type="string" />
        <property name="Mediaurl" type="string" />
        <property name="Listnamefield" type="string" />
        <property name="AllowConnect" type="bool">True</property>
        <property name="Pwidth" type="string" />
        <property name="Title" type="string">MediaPlayerWebpart</property>
        <property name="Hidden" type="bool">False</property>
        <property name="Textabove" type="string" />
        <property name="MissingAssembly" type="string">Cannot import this Web Part.</property>
        <property name="TitleIconImageUrl" type="string" />
        <property name="ChromeState" type="chromestate">Normal</property>
        <property name="Description" type="string" />
        <property name="Valuetype" type="string">Text</property>
        <property name="AllowMinimize" type="bool">True</property>
        <property name="ChromeType" type="chrometype">Default</property>
        <property name="AllowEdit" type="bool">True</property>
        <property name="AllowZoneChange" type="bool">True</property>
        <property name="Ptitle" type="string" />
        <property name="Width" type="string" />
        <property name="Autoplay" type="bool">False</property>
        <property name="TitleUrl" type="string" />
        <property name="Query" type="string">&lt;Where&gt;&lt;Eq&gt;&lt;FieldRef Name='Title' /&gt;&lt;Value Type='Text'&gt;Value&lt;/Value&gt;&lt;/Eq&gt;&lt;/Where&gt;</property>
        <property name="Textbelow" type="string" />
        <property name="HelpUrl" type="string" />
        <property name="CatalogIconImageUrl" type="string" />
        <property name="ExportMode" type="exportmode">All</property>
        <property name="Pheight" type="string" />
        <property name="Videourl" type="string" />
        <property name="Direction" type="direction">NotSet</property>
        <property name="Listurl" type="string">http://intranet/Lists/MediaPlayerWebPartHTML</property>
        <property name="Height" type="string" />
        <property name="Listnamevalfield" type="string">JWPlayer</property>
        <property name="AllowHide" type="bool">True</property>
        <property name="AllowClose" type="bool">True</property>
      </properties>
    </data>
  </webPart>
</webParts>

[IMG]http://i979.photobucket.com/albums/ae272/banannasuk/Random/list.jpg[/IMG]

[IMG]http://i979.photobucket.com/albums/ae272/banannasuk/Random/listsettings.jpg[/IMG]T

Coordinator
Jul 23, 2010 at 5:18 PM
Edited Oct 13, 2011 at 11:28 AM

Hi, I am very sorry there seems to have been a mistake in the documentation, that I have resolved now.

Please make the following adjustments to your .webpart file:

<property name="Query" type="string">&lt;Where&gt;&lt;Eq&gt;&lt;FieldRef Name='Title' /&gt;&lt;Value Type='Text'&gt;Value&lt;/Value&gt;&lt;/Eq&gt;&lt;/Where&gt;</property>

should be

<property name="Query" type="string">&lt;Where&gt;&lt;Eq&gt;&lt;FieldRef Name='Title' /&gt;&lt;Value Type='Text'&gt;JWPlayer&lt;/Value&gt;&lt;/Eq&gt;&lt;/Where&gt;</property>

and

<property name="Listnamevalfield" type="string">JWPlayer</property>

should be

<property name="Listnamevalfield" type="string">Value</property>

Please let me know, if it still does not work.

Again I apologise for this mistake, I am planning to do a video and possibly add a few screenshots on how to install this webpart, and possibly automate some of the installation using an automated installer.

Jul 23, 2010 at 5:21 PM
Hi,
Thanks for the rely, I'll try that as soon as I can.
It would be a good idea to have the default webpart file configured to match your documentation, then at least it works out of the box.
Oct 25, 2010 at 9:42 AM
Edited Oct 27, 2010 at 6:49 AM

 

 

 

 

Edit
<h3>{{$Title$}}</h3>
{{$Desc$}}
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="{{$Width$=300}}" height="{{$Height$=200}}">
<param name="movie" value="INTRANET/IU/Library/player.swf" />
<param name="flashvars" value="file={{$File$}}&autostart={{$Autoplay$}}" />
<param name="allowfullscreen" value="true" />
<!--[if !IE]>-->
<object type="application/x-shockwave-flash" data="INTRANET/IU/Library/player.swf" width="{{$Width$=300}}" height="{{$Height$=200}}">
<param name="flashvars" value="file={{$File$}}&autostart={{$Autoplay$}}" />
<!--<![endif]-->
<a href="http://www.adobe.com/go/getflashplayer">
<img src="http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif" alt="Get Adobe Flash player" />
</a>
<!--[if !IE]>-->
</object>
<!--<![endif]-->
</object>

----------------------
I replace the file location as specified by you but it didn't work.
Oct 25, 2010 at 9:48 AM

link to the screenshot

http://img819.imageshack.us/i/mediaplayerwbpartscreen.png/

Coordinator
Oct 25, 2010 at 12:16 PM
abdultharayil wrote:

link to the screenshot

http://img819.imageshack.us/i/mediaplayerwbpartscreen.png/

 The code in the screenshot looks fine, but could you please post a screenshot of the added webpart. (Redo Steps 35-37)

Then click on edit, and take a screenshot of that, please.

Oct 25, 2010 at 2:04 PM

Here is the screenshot, it's exactly the same as cut/pasted in the previous post. Except that this is an image.

http://img139.imageshack.us/i/mediaplayerwebpart.png/

Oct 25, 2010 at 2:05 PM
Thanks for your help. Appreciate it very much.
I've reponded on the discussion forum and here is the link to the screenshot


On Mon, Oct 25, 2010 at 3:16 PM, khaledelmansoury <notifications@codeplex.com> wrote:

From: khaledelmansoury

abdultharayil wrote:

link to the screenshot

http://img819.imageshack.us/i/mediaplayerwbpartscreen.png/

The code in the screenshot looks fine, but could you please post a screenshot of the added webpart. (Redo Steps 35-37)

Then click on edit, and take a screenshot of that, please.

Read the full discussion online.

To add a post to this discussion, reply to this email (mpwp@discussions.codeplex.com)

To start a new discussion for this project, email mpwp@discussions.codeplex.com

You are receiving this email because you subscribed to this discussion on CodePlex. You can unsubscribe on CodePlex.com.

Please note: Images and attachments will be removed from emails. Any posts to this discussion will also be available online at CodePlex.com


Coordinator
Oct 25, 2010 at 2:24 PM
Edited Oct 13, 2011 at 11:28 AM
abdultharayil wrote:
Thanks for your help. Appreciate it very much.
I've reponded on the discussion forum and here is the link to the screenshot


On Mon, Oct 25, 2010 at 3:16 PM, khaledelmansoury <notifications@codeplex.com> wrote:

From: khaledelmansoury

abdultharayil wrote:

link to the screenshot

http://img819.imageshack.us/i/mediaplayerwbpartscreen.png/

The code in the screenshot looks fine, but could you please post a screenshot of the added webpart. (Redo Steps 35-37)

Then click on edit, and take a screenshot of that, please.

Read the full discussion online.

To add a post to this discussion, reply to this email (mpwp@discussions.codeplex.com)

To start a new discussion for this project, email mpwp@discussions.codeplex.com

You are receiving this email because you subscribed to this discussion on CodePlex. You can unsubscribe on CodePlex.com.

Please note: Images and attachments will be removed from emails. Any posts to this discussion will also be available online at CodePlex.com


 Hi,

You seem to have added the List view web part to the List you created instead of adding the actual web part.

What you need to do is add the webpart called "MediaPlayerWebpart" which can be found under "Miscellaneous", then carry out the steps 38-43.

Oct 26, 2010 at 10:10 AM
Edited Oct 27, 2010 at 6:57 AM

Here are the outcomes as explained in sequence:

Step1:
I looked for the webpart and added it, got an error message

ERROR: No list specified, please contact your system administrator!
LIST-URL Example: htpp://www.contoso.com/teamsite/lists/List Name

Screenshot

http://img21.imageshack.us/i/errormsgmediaplayer.png/

 

Step2:

But I did see a button to export and hence I could export the webpart for making changes. And here the changes I made:

<webParts>
  <webPart xmlns="http://schemas.microsoft.com/WebPart/v3">
    <metaData>
      <type name="KhaledWebparts.MediaPlayerWebpart, MediaPlayerWebpart, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=7e91954d53dba15b" />
      <importErrorMessage>Cannot import this Web Part.</importErrorMessage>
    </metaData>
    <data>
      <properties>
        <property name="Listnamefieldval" type="string" />
        <property name="HelpMode" type="helpmode">Modeless</property>
        <property name="Desc" type="string" />
        <property name="Mediaurl" type="string" />
        <property name="Listnamefield" type="string" />
        <property name="AllowConnect" type="bool">True</property>
        <property name="Pwidth" type="string" />
        <property name="Title" type="string">MediaPlayerWebpart</property>
        <property name="Hidden" type="bool">False</property>
        <property name="Textabove" type="string" />
        <property name="MissingAssembly" type="string">Cannot import this Web Part.</property>
        <property name="TitleIconImageUrl" type="string" />
        <property name="ChromeState" type="chromestate">Normal</property>
        <property name="Description" type="string" />
        <property name="Valuetype" type="string">Text</property>
        <property name="AllowMinimize" type="bool">True</property>
        <property name="ChromeType" type="chrometype">Default</property>
        <property name="AllowEdit" type="bool">True</property>
        <property name="AllowZoneChange" type="bool">True</property>
        <property name="Ptitle" type="string" />
        <property name="Width" type="string" />
        <property name="Autoplay" type="bool">False</property>
        <property name="TitleUrl" type="string" />
        <property name="Query" type="string">&lt;Where&gt;&lt;Eq&gt;&lt;FieldRef Name='Title' /&gt;&lt;Value  Type='Text'&gt;JWPlayer&lt;/Value&gt;&lt;/Eq&gt;&lt;/Where&gt;</property>
        <property name="Textbelow" type="string" />
        <property name="HelpUrl" type="string" />
        <property name="CatalogIconImageUrl" type="string" />
        <property name="ExportMode" type="exportmode">All</property>
        <property name="Pheight" type="string" />
        <property name="Videourl" type="string" />
        <property name="Direction" type="direction">NotSet</property>
        <property name=“Listurl” type=“string”> INTRANET/Lists/MediaPlayerWebPartHTML</property>
        <property name="Height" type="string" />
        <property name="Listnamevalfield" type="string">Value</property>
        <property name="AllowHide" type="bool">True</property>
        <property name="AllowClose" type="bool">True</property>
      </properties>
    </data>
  </webPart>
</webParts>

Step 3:

After making changes, I added the newly changed webpart into the web part gallery.

Once added, I cameback to the root and tried adding media player webpart webpart into the webpage, and here is the error I got:

Unable to add selected webpart

Media Player WebPart: The file you imported is not valid, verify that the file is a webpart description file (.webpart, .dwp file).etc

Error message: Screenshot 

http://img826.imageshack.us/i/whilenewlyadding.png/

See, if you can help or let me know where I may be going wrong.

 

Coordinator
Oct 26, 2010 at 12:16 PM
Edited Oct 13, 2011 at 11:29 AM

Hi,

The outcome you got in Step 1 is fine. The reason your code is not working lies in the fact that if you look closely enough on the line that says:
<property name=“Listurl” type=“string”> http://moss1/sites/PMIC/Lists/MediaPlayerWebPartHTML</property>
 you can see that the quotation marks are "curly" quotation marks ( ) instead of he normal ones ( " ). (To really notice the difference I would copy & paste this post into a program like Microsoft Word and enlarge the quotation marks)

You can always go to http://www.w3schools.com/dom/dom_validate.asp and check the validity of any *.webpart/*.dwp or any other XML files. I have now corrected this for you and here is the code:

<webParts>
  <webPart xmlns="http://schemas.microsoft.com/WebPart/v3">
    <metaData>
      <type name="KhaledWebparts.MediaPlayerWebpart, MediaPlayerWebpart, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=7e91954d53dba15b" />
      <importErrorMessage>Cannot import this Web Part.</importErrorMessage>
    </metaData>
    <data>
      <properties>
        <property name="Listnamefieldval" type="string" />
        <property name="HelpMode" type="helpmode">Modeless</property>
        <property name="Desc" type="string" />
        <property name="Mediaurl" type="string" />
        <property name="Listnamefield" type="string" />
        <property name="AllowConnect" type="bool">True</property>
        <property name="Pwidth" type="string" />
        <property name="Title" type="string">MediaPlayerWebpart</property>
        <property name="Hidden" type="bool">False</property>
        <property name="Textabove" type="string" />
        <property name="MissingAssembly" type="string">Cannot import this Web Part.</property>
        <property name="TitleIconImageUrl" type="string" />
        <property name="ChromeState" type="chromestate">Normal</property>
        <property name="Description" type="string" />
        <property name="Valuetype" type="string">Text</property>
        <property name="AllowMinimize" type="bool">True</property>
        <property name="ChromeType" type="chrometype">Default</property>
        <property name="AllowEdit" type="bool">True</property>
        <property name="AllowZoneChange" type="bool">True</property>
        <property name="Ptitle" type="string" />
        <property name="Width" type="string" />
        <property name="Autoplay" type="bool">False</property>
        <property name="TitleUrl" type="string" />
        <property name="Query" type="string">&lt;Where&gt;&lt;Eq&gt;&lt;FieldRef Name='Title' /&gt;&lt;Value  Type='Text'&gt;JWPlayer&lt;/Value&gt;&lt;/Eq&gt;&lt;/Where&gt;</property>
        <property name="Textbelow" type="string" />
        <property name="HelpUrl" type="string" />
        <property name="CatalogIconImageUrl" type="string" />
        <property name="ExportMode" type="exportmode">All</property>
        <property name="Pheight" type="string" />
        <property name="Videourl" type="string" />
        <property name="Direction" type="direction">NotSet</property>
        <property name="Listurl" type="string">http://moss1/sites/PMIC/Lists/MediaPlayerWebPartHTML</property>
        <property name="Height" type="string" />
        <property name="Listnamevalfield" type="string">Value</property>
        <property name="AllowHide" type="bool">True</property>
        <property name="AllowClose" type="bool">True</property>
      </properties>
    </data>
  </webPart>
</webParts>

This should hopefully work now. By the way for the sake of your SharePoint site being used externally (currently or in the future). It may be appropriate to keep a relative path to the swf file rather than an absolute path (i.e. delete http://PD from your HTML code, but keep the initial slash) (e.g. /sites/IU/PMOPictureLibrary/player.swf).

Oct 26, 2010 at 1:40 PM
Thanks for the advice on url.
 
Edited and replaced the code with what you gave. I tried adding the webpart and here is the error message!
 
ERROR in Query!JWPlayerSystem.ArgumentOutOfRangeException: Specified argument was out of the range of valid values. at Microsoft.SharePoint.SPListItemCollection.get_Item(Int32 iIndex) at KhaledWebparts.MediaPlayerWebpart.RenderWebPart(HtmlTextWriter output)
Coordinator
Oct 26, 2010 at 1:53 PM
Edited Oct 13, 2011 at 11:29 AM

Hi,

Yes. Looking back at your screenshot (http://img139.imageshack.us/i/mediaplayerwebpart.png/) I can see another error in your .webpart file.

You have specified that the title of the row is JWPlayer (<property name="Query" type="string">&lt;Where&gt;&lt;Eq&gt;&lt;FieldRef Name='Title' /&gt;&lt;Value  Type='Text'&gt;JWPlayer&lt;/Value&gt;&lt;/Eq&gt;&lt;/Where&gt;</property>)
While in the list you have named it MediaPlayerWebPartHTML, you've got to either change that name in the .webpart to match the one in the list or change the name in the list to match the one in the .webpart file. Easiest of course would be to go to your list (http://moss1/sites/PMIC/Lists/MediaPlayerWebPartHTML) and change MediaPlayerWebPartHTML to JWPlayer .

Oct 26, 2010 at 1:58 PM
Edited Oct 27, 2010 at 6:53 AM
Thanks. It worked. I shall pray for your well being!
Is there a way I can edit my postings to remove the absolute URL name to relative?

On Tue, Oct 26, 2010 at 4:53 PM, khaledelmansoury <notifications@codeplex.com> wrote:

From: khaledelmansoury

Hi,

Yes. Looking back at your screenshot (http://img139.imageshack.us/i/mediaplayerwebpart.png/) I can see another error in your .webpart file.

You have specified that the title of the row is JWPlayer (<property name="Query" type="string"><Where><Eq><FieldRef Name='Title' /><Value Type='Text'>JWPlayer</Value></Eq></Where>property>)
While in the list you have named it MediaPlayerWebPartHTML, you've got to either change that name in the .webpart to match the one in the list or change the name in the list to match the one in the .webpart file. Easiest of course would be to go to your list (INTRANET/Lists/MediaPlayerWebPartHTML) and change MediaPlayerWebPartHTML to JWPlayer .

Khaled El Mansoury

Read the full discussion online.

To add a post to this discussion, reply to this email (mpwp@discussions.codeplex.com)

To start a new discussion for this project, email mpwp@discussions.codeplex.com

You are receiving this email because you subscribed to this discussion on CodePlex. You can unsubscribe on CodePlex.com.

Please note: Images and attachments will be removed from emails. Any posts to this discussion will also be available online at CodePlex.com

 

Coordinator
Oct 26, 2010 at 2:12 PM
Edited Oct 13, 2011 at 11:29 AM

Hi,

Your Welcome. I think I can make changes to your postings, what specific changes would you like me to make?

Oct 26, 2010 at 2:21 PM
Edited Oct 27, 2010 at 6:56 AM
May God bless you with all the good things in this life and hereafter. here are the changes I would like to make (which may otherwise turn out to be a security threat)
Intranet/PMIC/Lists/MediaPlayerWebPartHTML Replace with <intranet/PMIC/Lists/MediaPlayerWebPartHTML>

Intranet/IU/PMOPictureLibrary/player.swf Replace with <intranet/IU/PMOPictureLibrary/player.swf>

Intranet/Library/player.swf Replace with

On Tue, Oct 26, 2010 at 5:12 PM, khaledelmansoury <notifications@codeplex.com> wrote:

From: khaledelmansoury

Hi,

Your Welcome. I think I can make changes to your postings, what specific changes would you like me to make?

Khaled El Mansoury

Read the full discussion online.

To add a post to this discussion, reply to this email (mpwp@discussions.codeplex.com)

To start a new discussion for this project, email mpwp@discussions.codeplex.com

You are receiving this email because you subscribed to this discussion on CodePlex. You can unsubscribe on CodePlex.com.

Please note: Images and attachments will be removed from emails. Any posts to this discussion will also be available online at CodePlex.com

 

Coordinator
Oct 26, 2010 at 2:28 PM
Edited Oct 13, 2011 at 11:29 AM

It seems that I can only delete complete postings but only edit my own. Haven't you got an option next to your postings on the right to Edit like I have?

Oct 27, 2010 at 7:01 AM

Thank you. I've the edited the links that I had posted, could you please edit [Remove the links or unlink, the url and remove the first portion and replace with INTRANET?]

Oct 28, 2010 at 9:39 AM
Two issues:
1. I added a MP4 file and didn't work
2. Then added a Windows Media File (assuming that filetype may be an issue), but still it's not displaying the video.
Here is the Code (webpart export/opened in notepad/edit/cut/pasted)
<webParts>
<webPart xmlns="http://schemas.microsoft.com/WebPart/v3">
<metaData>
<type name="KhaledWebparts.MediaPlayerWebpart, MediaPlayerWebpart, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=7e91954d53dba15b" />
<importErrorMessage>Cannot import this Web Part.</importErrorMessage>
</metaData>
<data>
<properties>
<property name="Listnamefieldval" type="string" />
<property name="HelpMode" type="helpmode">Modeless</property>
<property name="Desc" type="string" />
<property name="Mediaurl" type="string">INTRANET/sites/PMIC/IU/IU%20Exclusive%20Documents/Wildlife.wmv</property>
<property name="Listnamefield" type="string" />
<property name="AllowConnect" type="bool">True</property>
<property name="Pwidth" type="string" />
<property name="Title" type="string">MediaPlayerWebpart</property>
<property name="Hidden" type="bool">False</property>
<property name="Textabove" type="string" />
<property name="MissingAssembly" type="string">Cannot import this Web Part.</property>
<property name="TitleIconImageUrl" type="string" />
<property name="ChromeState" type="chromestate">Normal</property>
<property name="Description" type="string" />
<property name="Valuetype" type="string">Text</property>
<property name="AllowMinimize" type="bool">True</property>
<property name="ChromeType" type="chrometype">Default</property>
<property name="AllowEdit" type="bool">True</property>
<property name="AllowZoneChange" type="bool">True</property>
<property name="Ptitle" type="string" />
<property name="Width" type="string" />
<property name="Autoplay" type="bool">False</property>
<property name="TitleUrl" type="string" />
<property name="Query" type="string"><Where><Eq><FieldRef Name='Title' /><Value Type='Text'>JWPlayer</Value></Eq></Where></property>
<property name="Textbelow" type="string" />
<property name="HelpUrl" type="string" />
<property name="CatalogIconImageUrl" type="string" />
<property name="ExportMode" type="exportmode">All</property>
<property name="Pheight" type="string" />
<property name="Videourl" type="string" />
<property name="Direction" type="direction">NotSet</property>
<property name="Listurl" type="string">INTRANET/sites/PMIC/Lists/MediaPlayerWebPartHTML</property>
<property name="Height" type="string" />
<property name="Listnamevalfield" type="string">Value</property>
<property name="AllowHide" type="bool">True</property>
<property name="AllowClose" type="bool">True</property>
</properties>
</data>
</webPart>
</webParts>
I'm also providing you a link to the screenshot of How the webpart is displayed on the screen.
See, if you can help. Thanks!


On Tue, Oct 26, 2010 at 5:28 PM, khaledelmansoury <notifications@codeplex.com> wrote:

From: khaledelmansoury

It seems that I can only delete complete postings but only edit my own. Haven't you got an option next to your postings on the right to Edit like I have?

Khaled El Mansoury

Read the full discussion online.

To add a post to this discussion, reply to this email (mpwp@discussions.codeplex.com)

To start a new discussion for this project, email mpwp@discussions.codeplex.com

You are receiving this email because you subscribed to this discussion on CodePlex. You can unsubscribe on CodePlex.com.

Please note: Images and attachments will be removed from emails. Any posts to this discussion will also be available online at CodePlex.com


Oct 28, 2010 at 9:45 AM

sorry, here is the code

<webParts>
  <webPart xmlns="http://schemas.microsoft.com/WebPart/v3">
    <metaData>
      <type name="KhaledWebparts.MediaPlayerWebpart, MediaPlayerWebpart, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=7e91954d53dba15b" />
      <importErrorMessage>Cannot import this Web Part.</importErrorMessage>
    </metaData>
    <data>
      <properties>
        <property name="Listnamefieldval" type="string" />
        <property name="HelpMode" type="helpmode">Modeless</property>
        <property name="Desc" type="string" />
        <property name="Mediaurl" type="string">INTRANET/sites/PMIC/IU/IU%20Exclusive%20Documents/Wildlife.wmv</property>
        <property name="Listnamefield" type="string" />
        <property name="AllowConnect" type="bool">True</property>
        <property name="Pwidth" type="string" />
        <property name="Title" type="string">MediaPlayerWebpart</property>
        <property name="Hidden" type="bool">False</property>
        <property name="Textabove" type="string" />
        <property name="MissingAssembly" type="string">Cannot import this Web Part.</property>
        <property name="TitleIconImageUrl" type="string" />
        <property name="ChromeState" type="chromestate">Normal</property>
        <property name="Description" type="string" />
        <property name="Valuetype" type="string">Text</property>
        <property name="AllowMinimize" type="bool">True</property>
        <property name="ChromeType" type="chrometype">Default</property>
        <property name="AllowEdit" type="bool">True</property>
        <property name="AllowZoneChange" type="bool">True</property>
        <property name="Ptitle" type="string" />
        <property name="Width" type="string" />
        <property name="Autoplay" type="bool">False</property>
        <property name="TitleUrl" type="string" />
        <property name="Query" type="string">&lt;Where&gt;&lt;Eq&gt;&lt;FieldRef Name='Title' /&gt;&lt;Value  Type='Text'&gt;JWPlayer&lt;/Value&gt;&lt;/Eq&gt;&lt;/Where&gt;</property>
        <property name="Textbelow" type="string" />
        <property name="HelpUrl" type="string" />
        <property name="CatalogIconImageUrl" type="string" />
        <property name="ExportMode" type="exportmode">All</property>
        <property name="Pheight" type="string" />
        <property name="Videourl" type="string" />
        <property name="Direction" type="direction">NotSet</property>
        <property name="Listurl" type="string">INTRANET/sites/PMIC/Lists/MediaPlayerWebPartHTML</property>
        <property name="Height" type="string" />
        <property name="Listnamevalfield" type="string">Value</property>
        <property name="AllowHide" type="bool">True</property>
        <property name="AllowClose" type="bool">True</property>
      </properties>
    </data>
  </webPart>
</webParts>

Coordinator
Oct 31, 2010 at 2:22 PM
Edited Oct 13, 2011 at 11:29 AM

Hi,

Sorry for the late response. I was busy preparing a video tutorial on how to install the MediaPlayerWebPart, which you can now find here:
http://mpwp.codeplex.com/wikipage?title=How%20to%20install%20the%20Media%20Player%20Web%20Part%20%28Video%29

A .wmv will not work with the JWPlayer (Flash version) you will need the Silverlight version of the JWPlayer for this. (http://www.longtailvideo.com/players/jw-wmv-player/)
For this you will need to add another row to the MediaPlayerWebPartHTML list, and specifying an appropriate title for it (e.g. JWPlayerSilverlight) while having an appropriate HTML code for it. As well as re-exporting a .webpart file and replacing JWPlayer with JWPlayerSilverlight (or appropriate).
This can then be saved to the WebPart Gallery with a different title so that you have two webparts available, one for playing flv, mp3, mp4 (and perhaps more) and one for playing .wmv and other formats supported by Silverlight. I have however not had a chance to produce a tutorial on that.

Now to your problem of not being able to play the file. This could be do to an outdated version of Flash (Flash 10.1 is the latest), a corrupted file or a wrong file format. I would recommend you to view the video tutorial I have put up to make sure that you have not missed any important steps while you were performing the installation.